Градоначалникот Медат Куртовск...

Nov 30, 2019 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски...

повеке

Финансиска помош за настрадан...

Nov 29, 2019 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше на својата 34 – та седница, покрај...

повеке

Зам. Министерот за Труд и Соци...

Nov 27, 2019 by

Зам. Министерот за Труд и Социјална Политика, Ѓонул Бајрактар ја посети...

повеке

Градежни активности во Скудрињ...

Nov 26, 2019 by

Градежни активности во Скудриње. Градоначалникот на Општината Медат...

повеке

Амбасадорката на Јапонија Н.Е....

Nov 23, 2019 by

Амбасадорката на Јапонија Н.Е. Кеико Ханеда во посета на Нашата...

повеке
Download mp3