Советот на Општина Маврово и Р...

Oct 25, 2019 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше ја оддржа својата 32 седница со која...

повеке

Честит 23 Октомври големиот др...

Oct 22, 2019 by

На сите Македонски граѓани нека е честит 23 Октомври големиот државен...

повеке

Комисијата за унапредување на ...

Oct 21, 2019 by

Комисијата за унапредување на правата на пациентите ја оддржа својата...

повеке

Општина Маврово и Ростуше кате...

Oct 14, 2019 by

Општина Маврово и Ростуше категорично ги отфрла искажаните невистини...

повеке

11 Октомври Ден на оруженото в...

Oct 11, 2019 by

Со голема почит кон загинатите борци, народни херои и дејци и на сите што...

повеке
Download mp3