Во с. Жировница беше поставен ...

Jul 8, 2019 by

Во с. Жировница денес беше поставен камен темелник за нов паркинг...

повеке

ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИ...

Jul 8, 2019 by

Повик за поднесување на понуди (ППП)   РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА...

повеке

Реконструкцијата и проширување...

Jul 1, 2019 by

Во тек е последната завршна фаза од реконструкцијата и проширувањето на...

повеке
Download mp3