Советот на Општина Маврово и Р...

Sep 28, 2018 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше ја оддржа својата 16’та седница со...

повеке

Градоначалникот на Општина Мав...

Sep 27, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски...

повеке

Проектот за подобрување на упр...

Sep 26, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски денеска учествуваше на промоција на...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Sep 24, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски денеска учествуваше на промоција на...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Sep 23, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски...

повеке
Download mp3