Избор на најдобра мавровско-ре...

Jul 30, 2018 by

Денес 29.07.2018 година во с.Ростуше, се одржа долгогодишниот традиционален...

повеке

Локалниот Совет за Превенција ...

Jul 18, 2018 by

Локалниот Совет за Превенција на Општина Маврово и Ростуше со кој...

повеке

Интерен Оглас 01/2018...

Jul 17, 2018 by

  Одлука за Избор на Кандидат по Интерен Оглас бр. 01/2018 Интерен Оглас...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jul 16, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски подпиша...

повеке

Галичка Свадба 2018...

Jul 4, 2018 by

Како секоја така и оваа година на падините на Бистра во древниот Галичник...

повеке
Download mp3