Градоначалникот Медат Куртовск...

Jun 25, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски, во неколку...

повеке

Градоначалникот на Нашата Општ...

Jun 25, 2018 by

Градоначалникот на Нашата Општина Медат Куртовски присуствуваше на...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jun 22, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски одржа...

повеке

Почитувани пријатели во дијасп...

Jun 20, 2018 by

Почитувани пријатели во дијаспората , на покана на Здружение Река од...

повеке

Маврово Тура

Jun 18, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше традиционално и оваа година беше главен...

повеке
Download mp3