Спортот и Семејните Вредности ...

May 28, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше, Агенцијата за Млади и Спорт и Сојузот на...

повеке

Нека ни е честит Денот на Општ...

May 12, 2018 by

Со богата културно – уметничка програма приредена од страна на...

повеке

Почитувани наши сограѓани,...

May 3, 2018 by

Почитувани наши сограѓани, Утре 4-ти Мај Општина Маврово и Ростуше во...

повеке

3. Фестивал на Скудрински Дено...

May 2, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски...

повеке
Download mp3