Советот на Општина Маврово и Р...

Mar 7, 2018 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше ја одржа шесттата седница со која...

повеке

Мавровскиот меморијал се одржу...

Mar 7, 2018 by

Со положување цвеќе од страна на Градоначалникот Медат Куртовски,...

повеке
Download mp3