Градоначалникот, Медат Куртовс...

Dec 31, 2017 by

Градоначалникот, Медат Куртовски на последниот ден од оваа учебна година...

повеке

ИЗМЕНА И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ГОДИШН...

Dec 28, 2017 by

ИЗМЕНА И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ГОДИШНИОТ ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ НА ОПШТИНА...

повеке

Оддржана третата седница на Со...

Dec 15, 2017 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше ја оддржа својата 3 седница со која...

повеке
Download mp3