Делегација од Општина Маврово ...

Apr 27, 2016 by

Делегација од Општина Маврово и Ростуше на покана од Градоначалникот...

повеке

Извештај за Патишта...

Apr 6, 2016 by

Извештај за Патишта од 39 та седница 39-Извештај за...

повеке

Заменик-министерот за образова...

Apr 4, 2016 by

Заменик-министерот за образование и наука Спиро Ристовски заедно со...

повеке

Најмладите го одбележаа први а...

Apr 4, 2016 by

Шарени маски, насмеани детски лица, музика и танц. Вака беше денеска низ...

повеке
Download mp3