Соопштение за организирање на ...

Oct 27, 2015 by

Соопштение за организирање на ЈА и ЈП AUP_oktomvri...

повеке

Стратегиска оценка за животнат...

Oct 27, 2015 by

Во просториите на Средното Општинско Училиште Маврово – Ростуше...

повеке

Известување

Oct 22, 2015 by

2. Izvestuvanje za izrabotka na Izvestaj za SEA-MiR 3. Predlog izvestuvanje za na web-MiR 4. predlog izvestuvanje za javen uvid i...

повеке

ПОКАНА

Oct 22, 2015 by

...

повеке

Започна изградбата на двата ек...

Oct 22, 2015 by

Во присуство на Градоначалникот Мукрем Мехмеди, преставници на...

повеке
Download mp3