Работна средба со МЦГО...

Mar 10, 2015 by

Денес во Општината се одржа работна средба помеѓу Претставници на...

повеке

Почитувани

Mar 8, 2015 by

Дозволете ми во мое лично име во името на Советот и граѓаните на Општина...

повеке
Download mp3