Организирана јавна презентациј...

Feb 27, 2015 by

Во просториите на Општина Маврово и Ростуше беше организирана Јавна...

повеке

Одржана 25’та седница на...

Feb 27, 2015 by

Во општинската сала за состаноци, Советот на Општината ја оддржа својата...

повеке

52’ри Мавровски Меморија...

Feb 27, 2015 by

На Бистра, на патеката „Мирна долина“ на Маврово, викендов ќе се одржи 52....

повеке

До: медиумите

Feb 27, 2015 by

Предмет: реакција Почитувани, Локалната самоуправа на општината Маврово...

повеке

Трибина во ростуше...

Feb 26, 2015 by

Врз основа на Оперативниот план за услуги на пазарот на труд и активни...

повеке
Download mp3