ФИЗИБИЛИТИ СТУДИЈА ЗА ЈАВНО ПР...

Dec 10, 2014 by

ФИЗИБИЛИТИ СТУДИЈА ЗА ЈАВНО ПРИВАТНО...

повеке

9’та седница на советот ...

Dec 5, 2014 by

Советот за јавно здравје како постојано тело на советот на Општина...

повеке

Ден на дрвото одбележан и во н...

Dec 4, 2014 by

На Денот на Дрвото која се организира по 14ти пат во координирана акција...

повеке

Официјален Распоред за работа ...

Dec 1, 2014 by

Официјален Распоред за работа на терен на Електро-служба...

повеке

Форумите во заедницата...

Dec 1, 2014 by

Во рамките на програмата на „Форумите во заедницата“ во с.Ростуше во...

повеке
Download mp3