Едногласно донесен Буџетот на ...

Dec 28, 2014 by

На последната седница на Советот на Општината за оваа година, согласно...

повеке

Санирани дефекти од водоводна ...

Dec 24, 2014 by

Од Јавното Препријатие за Комунални Дејности – Маврово информираа...

повеке

Одбележан патрониот празник во...

Dec 20, 2014 by

Со богата културно – уметничка програма од страна на учениците од ОУ...

повеке

Благодарница за Општина Мавров...

Dec 16, 2014 by

Благодарница на Општина Маврово и Ростуше за значаен придонес во...

повеке

Паметни табли и во СОУ Маврово...

Dec 10, 2014 by

Паметни табли и во СОУ Маврово – Ростуше Општина Маврово и Ростуше во...

повеке
Download mp3