Седница на Комисијата за Стату...

Nov 6, 2014 by

Комисијата за Статус и Прописи денес ја одржа својата прва седница на...

повеке

Скокни до елен скок...

Nov 6, 2014 by

Петок, 7 Ноември во 13:00 часот кај Мостот Елен Скок ќе има промоција на...

повеке

Известување

Nov 5, 2014 by

Се известуваат корисниците на социјална парична помош од Општина...

повеке

Советот на Општината ја оддржа...

Nov 4, 2014 by

Во општинската сала за состаноци, Советот на Општината ја оддржа својата...

повеке

Одржана трибина на тема лобира...

Nov 2, 2014 by

Во просториите на општинската сала за состаноци се одржа трибина на тема...

повеке
Download mp3