22 седница на советот на општи...

Nov 27, 2014 by

Во општинската сала за состаноци, Советот на Општина Маврово и Ростуше ја...

повеке

Седница на комисијата за вериф...

Nov 27, 2014 by

Денес во општинската сала за состаноци во Ростуше, Комисијата за...

повеке

Министерката Јанкулоска и Град...

Nov 19, 2014 by

Во Никифорово денеска е пуштено во употреба повеќенаменско игралиште,...

повеке

SEA Bituse Nacrt

Nov 11, 2014 by

SEA – Bituse NACRT

повеке

нова фасада и прозори на општи...

Nov 10, 2014 by

Во рамките на проектот за заштита од климатските промени, Општина...

повеке
Download mp3