Одржана 20 та седница на совет...

Oct 2, 2014 by

Во општинската сала за состаноци, Советот на Општината ја оддржа својата...

повеке

Модел спортски бон тон во Мавр...

Oct 2, 2014 by

Денес Општина Маврово и Ростуша беше домаќин на деца од школска возраст...

повеке
Download mp3