Активно се работи на уредување...

Oct 30, 2014 by

Како резултат од донесените одлуки од состанокот на Управувачкиот...

повеке

Проектот „Одбиј работа на црно...

Oct 29, 2014 by

Денеска во просториите на СОУ „Маврово – Ростуше“ во Ростуше се одржа...

повеке

Драмска претстава во ростуша...

Oct 29, 2014 by

Ученици од Средното И Основните Општински Училишта како и граѓани од...

повеке

Почитувани

Oct 24, 2014 by

Во мое лично име и во име на Советот и администрацијата на Нашата Општина...

повеке

Продолжуваат градежните работи...

Oct 24, 2014 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуша Мукрем Мехмеди и...

повеке
Download mp3