Бизнисмени од турција во посет...

Sep 29, 2014 by

Бизнисмени од различни индустриски гранки, членови на стопанска комора...

повеке

Работен состанок во ростуше...

Sep 26, 2014 by

Во Ростуше се одржа работен состанок помеѓу пртставници од секторот за...

повеке

Одржана стручна презентација ...

Sep 26, 2014 by

Во општинската зграда во Ростуше пред повеќе правни и физички лица беше...

повеке

Мавровско – реканскиот к...

Sep 22, 2014 by

Градоначалникот, Мукрем Мехмеди учествуваше на работилница во Хотел...

повеке

Средба во маврово...

Sep 19, 2014 by

Во Маврово започна 11. Годишна средба на граѓански организации од РМ кои...

повеке
Download mp3