До граѓаните на Општина Мавров...

Jul 28, 2014 by

До граѓаните на Општина Маврово и Ростуша  и сите муслимани ширум...

повеке

Бајрам Шериф Мубарек Олсун...

Jul 28, 2014 by

Почитувани Дозволете ми во Мое лично име и во името на Советот на Општина...

повеке

Бајрам Шериф Мубарек Олсун....

Jul 28, 2014 by

Почитувани Дозволете ми во Мое лично име и во името на Советот на Општина...

повеке

Претседателот Иванов на ифтир ...

Jul 27, 2014 by

Претседателот Ѓорѓе Иванов, вечерва во Скудриње присуствуваше на Ифтар,...

повеке

известување

Jul 24, 2014 by

Во меѓусебна соработка на Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуша,...

повеке
Download mp3