доделени 30 нови решенија...

Jun 21, 2014 by

Градоначалникот на Маврово и Ростуша, Мукрем Мехмеди  додели 30 нови...

повеке

поплочена спортската сала маке...

Jun 18, 2014 by

Завршија градежните активности околу уредување и поплочување на кругот...

повеке

маврово тура 2014

Jun 17, 2014 by

Викендов во Маврово, маратонска, полумаратонска трка и рекреативно...

повеке

Се асфалтира патот до велебрдо...

Jun 16, 2014 by

Во тек е асфалтирање на локалниот пат од Ростуше до Велебрдо. . Општина...

повеке

Убав викенд на маврово...

Jun 13, 2014 by

Во утринската програма Ја сакам Македонија која се емитува на Сител...

повеке
Download mp3