почувствувај го здравиот рурал...

Jun 30, 2014 by

Градоначалникот Мукрем Мехмеди и претставници на Федерацијата на...

повеке

Се асфалтира локалниот пат до ...

Jun 27, 2014 by

Втор ден како се асфлатира локалниот пат (од регионален пат Маврово –...

повеке

Среќен и бериќетен месец рамаз...

Jun 27, 2014 by

Месецот Рамазан е месец во кој е објавен Куранот како Патоказ за луѓето,...

повеке

Потпишан меморандум за соработ...

Jun 27, 2014 by

Како резултат на успешна соработка на Комисијата за Родова Еднаквост при...

повеке

Ажурирање на податоците во кат...

Jun 27, 2014 by

Општина Маврово и Ростуша ги известува носителите на правата на...

повеке
Download mp3