Оддржана 16″ та седница ...

May 28, 2014 by

Во општинската сала за состаноци, Советот на Општината ја оддржа својата...

повеке

Општински стратегии за климатс...

May 26, 2014 by

во просториите на СОУ, Градоначалникот, Мукрем Мехмеди во присуство на...

повеке

ОУ Јосип Броз Тито од с. Жиров...

May 25, 2014 by

Со богата културно – уметничка програма од страна на учениците од ОУ...

повеке

Нашата дијаспора со помош за н...

May 22, 2014 by

Акција за собирање на хуманитарна помош за настраданите од поплавите во...

повеке

Хуманитарна акција...

May 22, 2014 by

успешно спроведена големата хуманитарна акција во сите населени места...

повеке
Download mp3