Почитувани граѓани!...

Apr 20, 2014 by

Почитувани граѓани! Со особена чест и задоволство, од свое лично име, од...

повеке

Градоначалникот Мехмеди го озн...

Apr 18, 2014 by

Градоначалникот Мехмеди го означи почетокот на овогодинешниот...

повеке

Прво и второ место за ученицит...

Apr 11, 2014 by

Прво и второ место за учениците Дилесκи Халдун и Илјази Фаρије Прво и...

повеке

Во Видуше активно се работи на...

Apr 11, 2014 by

Во село Видуше активно се работи на изградба на новата училишна зграда...

повеке

Програми и Одлуки 2014...

Apr 7, 2014 by

Годишна Програма – Општина Маврово и Ростуше 2015 14-Одлука за...

повеке
Download mp3