Започнаа градежните активности...

Apr 30, 2014 by

Започна првата фаза на реализација на проектот за реконструкција на...

повеке

Амбасадорот на Р. Италија во М...

Apr 30, 2014 by

Амбасадорот на Р. Италија во Македонија, Ернесто Массимино Беллелли...

повеке

Во Ростуше отворена рурална ап...

Apr 29, 2014 by

Во Ростуше отворена рурална аптека која е една од 73 те аптеки кои добија...

повеке

Брзо одстранет земјениот шут н...

Apr 23, 2014 by

После обилните дождови и врнежи од снег кои го зафатија нашиот регион, на...

повеке

Ученици од Стојаковци – ...

Apr 23, 2014 by

Ученици од Основното Училиште “Кирил и Методиј” од с. Стојаковци...

повеке
Download mp3