Градоначалникот, Мукрем Мехмед...

Feb 4, 2014 by

Градоначалникот, Мукрем Мехмеди во посета на Полкот за Специјални...

повеке

Јавна набавка на работи за изг...

Feb 3, 2014 by

Започна првата фаза (јавен повик) на реализација на проектот за...

повеке

Свечено испратен Дарко Дамјано...

Feb 3, 2014 by

Со свеченост беше испратен нашиот сограѓанин Дарко Дамјановски koj e прв...

повеке

Советот на Општината ја оддржа...

Feb 2, 2014 by

Во општинската сала за состаноци, Советот на Општината ја оддржа својата...

повеке
Download mp3