Градоначалникот, Мукрем Мехмед...

Jan 18, 2014 by

Градоначалникот, Мукрем Мехмеди денес во 11 часот како гостин во...

повеке

Непречено се чисти отпадот во ...

Jan 16, 2014 by

Вработените во ЈКП-Маврово непречено и со полн ентузијазам ги извршуваат...

повеке

Усвоена програмата за јавно зд...

Jan 12, 2014 by

Советот за јавно здравје како повремено тело на советот на Општина...

повеке

Оддржан состанок Управувачкиот...

Jan 12, 2014 by

Управувачкиот Комитет на Пилот Проектот за Локален развој на Дебар и...

повеке

Усвоена програмата за јавно зд...

Jan 9, 2014 by

Советот за јавно здравје како повремено тело на советот на Општина...

повеке
Download mp3