Модна недела во ОУ во Скудриње...

Jan 30, 2014 by

Учениците од Основното Училиште Блаже Конески од с. Скудриње во рамките...

повеке

Почитувани сограѓани...

Jan 29, 2014 by

Почитувани сограѓани Согласно заложбите на Владата на Република...

повеке

Работна средба со замник минис...

Jan 27, 2014 by

Имплементацијата на развојните проекти во општината, како и тековните...

повеке

Обука во рамките на проектот &...

Jan 27, 2014 by

Во просториите на Општината во рамките на проектот “Почуствувај го...

повеке

Директорот на УСАИД, Џејмс Сте...

Jan 25, 2014 by

Директорот на Агенцијата за Меѓународна Соработка УСАИД, Џејмс Стеин во...

повеке
Download mp3