многу здравје, успех како и до...

Dec 30, 2013 by

Градоначалникот, Мукрем Мехмеди на последниот ден од оваа учебна година...

повеке

градежните активности...

Dec 30, 2013 by

Општина Маврово и Ростуша продолжува со градежните активности за...

повеке

Потпишан договор за изградба н...

Dec 24, 2013 by

Министерството за финансии и Општина Маврово и Ростуша денеска потпишаа...

повеке

Донесен буџетот на Општина Мав...

Dec 24, 2013 by

Донесен буџетот на Општина Маврово и Ростуша за 2014 година кој е развоен и...

повеке

Сменети прозорите во училиштет...

Dec 24, 2013 by

Директорот на ОУ Блаже Конески, Амзо Ахмедоски во соработка со...

повеке
Download mp3