Министерот, Ристовски и Градон...

Oct 14, 2013 by

Министерот, Ристовски и Градоначалникот, Мехмеди на свеченост во...

повеке

Спортско Игралиште во с .Ниќиф...

Oct 8, 2013 by

Во завршна фаза изградбата на спортското игралиште во с. Ниќифорово кое е...

повеке

Маврово и Ростуша без отпад 20...

Oct 8, 2013 by

Маврово и Ростуша без отпад 2013 Во рамките на проектот “Македонија без...

повеке

Македонија без отпад 2013...

Oct 3, 2013 by

“Македонија без отпад 2013” Во рамките на проектот “Македонија без...

повеке

И З В Е С Т У В А Њ Е...

Oct 3, 2013 by

Почитувани граѓани, Врз основа на член 47 став 1 од Законот за угостителска...

повеке
Download mp3