Стручен тим од евн-македонија ...

Oct 31, 2013 by

За решавање на проблемите на нашите граѓани кои ги имаат со...

повеке

Tуроператори и новинари од Укр...

Oct 30, 2013 by

Група туроператори и новинари од Украина во организација на Aмбасадорот...

повеке

Проект за Подобрување на Општи...

Oct 24, 2013 by

Objava -Mavrovo Rostushe Република Македонија Проект за Подобрување на Општински...

повеке

средба на бизнис платформа...

Oct 24, 2013 by

 Во организација на Сојузот на стопански комори денеска во Маврово беше...

повеке

Последната Форумска Сесија...

Oct 20, 2013 by

Во домот на култура во с. Ростуша, Градоначалникот, Мукрем Мехмеди...

повеке
Download mp3