градоначалникот, мехмеди ушест...

Sep 30, 2013 by

градоначалникот, мехмеди ушествуваше на нехпо саемот на општини во...

повеке

добра приказна – добра т...

Sep 30, 2013 by

 „добра приказна – добра туристичка дестинација„ На иницијатива на...

повеке

Подобрување на вклученоста на ...

Sep 26, 2013 by

Претседателот и членовите на Комисијата за Односи Меѓу Заедниците од...

повеке

Градоначалникот, Мехмеди и чле...

Sep 24, 2013 by

Градоначалникот, Мехмеди и членот на УО на ЕВН-Мекедонија, Гиевски на...

повеке

Официјално од денес Општина Ма...

Sep 20, 2013 by

Официјално од денес Општина Маврово и Ростуша ја има во владение...

повеке
Download mp3