Еднодневен Спортско Рекреативе...

Aug 23, 2013 by

Општина Маврово и Ростуша на ден 25.08.2013 година (недела) во спортската сала...

повеке

Премиерот Никола Груевски заед...

Aug 19, 2013 by

Премиерот Никола Груевски заедно со Градоначалникот Мукрем Мехмеди ги...

повеке

Свечено ја отворија првата пов...

Aug 18, 2013 by

Покрај течението на реката Радика, во Општина Маврово-Ростуше денес...

повеке

Претседателот на Владата на Ре...

Aug 16, 2013 by

Претседателот на Владата на Република Македонија почитуваниот Никола...

повеке

Министерката за Внатрешни Рабо...

Aug 15, 2013 by

Министерката за Внатрешни Работи, Гордана Јанкулоска и Градоначалникот,...

повеке
Download mp3