Спортската сала стана реалност...

Jul 23, 2013 by

Спортската сала стана реалност во нашата општина Благодарение на...

повеке

Обука за органско собирање на ...

Jul 19, 2013 by

Во просториите на локалната самоуправа во присуство на многу...

повеке

Државните институции станаа се...

Jul 18, 2013 by

Благодарение на визијата а пред се на упорноста на градоначалникот на...

повеке

Соопштение – Тело за упр...

Jul 17, 2013 by

С О О П Ш Т Е Н И Е  Се соопштува локалното население на Општина Маврово и...

повеке

Известување за јавен повик за ...

Jul 16, 2013 by

Известување за јавен повик за средства од програмата за финансиска...

повеке
Download mp3