Градоначалникот г-дин Мукрем М...

Jul 31, 2013 by

Градоначалникот г-дин Мукрем Мехмеди учествуваше на средба со...

повеке

Министерката Елизабета Канческ...

Jul 31, 2013 by

Министерката Елизабета Канческа-Милевска и Градоначалникот Мукрем...

повеке

Градоначалникот Мукрем Мехмеди...

Jul 29, 2013 by

На иницијатива на градоначалникот на Општина Маврово и Ростуша г-дин...

повеке

Министерот за транспорт и врск...

Jul 25, 2013 by

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески и градоначалникот на...

повеке

Имотен лист и официјално се ва...

Jul 23, 2013 by

Имотен лист и официјално се вади во нашата општина Општина Маврово и...

повеке
Download mp3