Градоначалникот на Општина Мав...

Sep 7, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски и...

повеке

Градоначалникот на Општина Мав...

Sep 7, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски и...

повеке

Училишното ѕвонче денеска го о...

Sep 3, 2018 by

Училишното ѕвонче денеска го означи почетокот на новата 2018/2019 учебна...

повеке

Локалниот Совет за Превенција ...

Jul 18, 2018 by

Локалниот Совет за Превенција на Општина Маврово и Ростуше со кој...

повеке

Интерен Оглас 01/2018...

Jul 17, 2018 by

  Одлука за Избор на Кандидат по Интерен Оглас бр. 01/2018 Интерен Оглас...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jul 16, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски подпиша...

повеке

Галичка Свадба 2018...

Jul 4, 2018 by

Како секоја така и оваа година на падините на Бистра во древниот Галичник...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jun 25, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски, во неколку...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jun 22, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски одржа...

повеке

Почитувани пријатели во дијасп...

Jun 20, 2018 by

Почитувани пријатели во дијаспората , на покана на Здружение Река од...

повеке

Маврово Тура

Jun 18, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше традиционално и оваа година беше главен...

повеке

Спортот и Семејните Вредности ...

May 28, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше, Агенцијата за Млади и Спорт и Сојузот на...

повеке
Download mp3