КОНКУРС

Jan 18, 2022 by

КОНКУРС за доделување на еднократен финансики надомест на редовни и...

повеке

ЈАВЕН ОГЛАС, ОДЛУКА...

Jan 11, 2022 by

ЈАВЕН ОГЛАС И ПРИЈАВА ЗА ОБЈАВА НА ВЕБ СТРАНАТА НА ОПШТИНАТА ЈАВЕН...

повеке

КОНКУРС за учество на обуки...

Nov 25, 2021 by

Konkurs_Mavrovo RostusheDownload Фондација ЦЕЕД Македонија објавува конкурс за...

повеке

Tender for creation of Visitor...

Jun 3, 2021 by

Општина Маврово и Ростуше го отвара овој повик за учество на тендер за...

повеке

Tender for purchasing of off r...

Apr 1, 2021 by

. A- Instruction to tenders and tender form to be completed and submitted by...

повеке

Tender for Creation of Visitor...

Mar 30, 2021 by

Општина Маврово и Ростуше го отвора овој повик за учество на тендер...

повеке
Download mp3