Форумите во заедницата...

Dec 1, 2014 by

Во рамките на програмата на „Форумите во заедницата“ во с.Ростуше во...

повеке

22 седница на советот на општи...

Nov 27, 2014 by

Во општинската сала за состаноци, Советот на Општина Маврово и Ростуше ја...

повеке

Седница на комисијата за вериф...

Nov 27, 2014 by

Денес во општинската сала за состаноци во Ростуше, Комисијата за...

повеке

Градоначалникот г-дин Мукрем М...

Jul 31, 2013 by

Градоначалникот г-дин Мукрем Мехмеди учествуваше на средба со...

повеке

Градоначалникот Мукрем Мехмеди...

Jul 29, 2013 by

На иницијатива на градоначалникот на Општина Маврово и Ростуша г-дин...

повеке

Обука за органско собирање на ...

Jul 19, 2013 by

Во просториите на локалната самоуправа во присуство на многу...

повеке
Download mp3