Општина Маврово и Ростуше кате...

Oct 14, 2019 by

Општина Маврово и Ростуше категорично ги отфрла искажаните невистини...

повеке

Општина Маврово и Ростуше ги и...

Oct 4, 2019 by

Почитувани, Општина Маврово и Ростуше ги известува своите граѓани, дека...

повеке

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Aug 23, 2019 by

Почитувани наши сограѓани, Ве известуваме дека на ден 27.08.2019 година...

повеке

Одлука за вршење избор на канд...

Jun 21, 2019 by

Одлука за вршење избор на кандидат по јавен оглас за...

повеке

Јавниот оглас 02/2019 за врабо...

Jun 11, 2019 by

Јавниот оглас 02/2019 за...

повеке

одлука

Feb 8, 2019 by

Одлука

повеке
Download mp3