КОНКУРС

Jan 18, 2022 by

КОНКУРС за доделување на еднократен финансики надомест на редовни и...

повеке

ЈАВЕН ОГЛАС, ОДЛУКА...

Jan 11, 2022 by

ЈАВЕН ОГЛАС И ПРИЈАВА ЗА ОБЈАВА НА ВЕБ СТРАНАТА НА ОПШТИНАТА ЈАВЕН...

повеке

Денес 14.07.2021 година после ...

Jul 14, 2021 by

Општина Маврово и Ростуше ги известува своите граѓани, дека денес 14.07.2021...

повеке

Tender for creation of Visitor...

Jun 3, 2021 by

Општина Маврово и Ростуше го отвара овој повик за учество на тендер за...

повеке

ПРОЕКТ „АВАНТУРИСТИЧКИ ТУРИЗАМ...

May 12, 2021 by

Финансирано од: Европската унија претставена од Делегацијата на ЕУ...

повеке

ИЗГРАДБАТА НА ВЕЛОСИПЕДСКИТЕ П...

May 11, 2021 by

Фирмата “Фортеса” која го доби тендерот за изградба на...

повеке
Download mp3