Отворени двата еко-пазари во М...

Feb 3, 2016 by

Отворени двата еко-пазари во Маврово и Ростуше како дел од проектот...

повеке

Стратегиска оценка за животнат...

Oct 27, 2015 by

Во просториите на Средното Општинско Училиште Маврово – Ростуше...

повеке

ПОКАНА

Oct 22, 2015 by

...

повеке

Започна изградбата на двата ек...

Oct 22, 2015 by

Во присуство на Градоначалникот Мукрем Мехмеди, преставници на...

повеке

Македонија без отпад – 2...

Oct 2, 2015 by

По повод Еколошкиот ден што го одбележува Република Македонија како...

повеке

Проект за заштита и спасување ...

Sep 30, 2015 by

Републичкиот црвен крст во соработка со Турската црвена полумесечина...

повеке
Download mp3