Проекти – документи R...

Nov 20, 2020 by

ESMP MK finalen so vklucena javnost; ESMP ENG finalen so vklucena javnost; Zapisnik od video prezentacija MK; Zapisnik od...

повеке

Проект за локална регионална к...

Feb 26, 2020 by

роект за локална регионална конкурентност – План за управување со...

повеке

Проектот МСИП

Nov 14, 2019 by

Преку проектот МСИП – Подобрување на општинските услуги,...

повеке

ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИ...

Jul 8, 2019 by

Повик за поднесување на понуди (ППП)   РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА...

повеке

Проектот за подобрување на упр...

Sep 26, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски денеска учествуваше на промоција на...

повеке

Избор на најдобра мавровско-ре...

Jul 30, 2018 by

Денес 29.07.2018 година во с.Ростуше, се одржа долгогодишниот традиционален...

повеке
Download mp3