Министерот за Внатрешни Работи...

May 31, 2021 by

Во кампот за обука на БЈБ при МВР на РСМ, во Лазарополе – Општина...

повеке

Зам. Министерот за Труд и Соци...

Nov 27, 2019 by

Зам. Министерот за Труд и Социјална Политика, Ѓонул Бајрактар ја посети...

повеке

Амбасадорката на Јапонија Н.Е....

Nov 23, 2019 by

Амбасадорката на Јапонија Н.Е. Кеико Ханеда во посета на Нашата...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Nov 11, 2019 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски беше на...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jun 25, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски, во неколку...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jun 22, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски одржа...

повеке
Download mp3