Општина Маврово и Ростуше кате...

Oct 14, 2019 by

Општина Маврово и Ростуше категорично ги отфрла искажаните невистини...

повеке

11 Октомври Ден на оруженото в...

Oct 11, 2019 by

Со голема почит кон загинатите борци, народни херои и дејци и на сите што...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Sep 19, 2019 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски денес...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Sep 12, 2019 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски заедно со...

повеке

Во с. Жировница беше поставен ...

Jul 8, 2019 by

Во с. Жировница денес беше поставен камен темелник за нов паркинг...

повеке

ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИ...

Jul 8, 2019 by

Повик за поднесување на понуди (ППП)   РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА...

повеке
Download mp3