Општина Маврово и Ростуше во п...

Dec 10, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше во постапката за изготвување на нацарт Буџет...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Oct 24, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски и...

повеке

Меморандум за Соработка со Здр...

Oct 16, 2018 by

Градоначлникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски потпиша...

повеке

Хуманитарниот Концерт...

Oct 12, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше апелира до сите граѓани, да ја искористат...

повеке

Со голема почит кон загинатите...

Oct 12, 2018 by

Со голема почит кон загинатите борци, народни херои и дејци и на сите што...

повеке

Меморандум за соработка со Здр...

Oct 9, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски потпиша...

повеке
Download mp3