Советот на Општина Маврово и Р...

Mar 7, 2018 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше ја одржа шесттата седница со која...

повеке

Мавровскиот меморијал се одржу...

Mar 7, 2018 by

Со положување цвеќе од страна на Градоначалникот Медат Куртовски,...

повеке

Проект за подобрување на општи...

Jan 17, 2018 by

Република Македонија  Проект за подобрување на општинските услуги –...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Jan 6, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски оддржа работна средба со преставници на...

повеке

Градоначалникот, Медат Куртовс...

Dec 31, 2017 by

Градоначалникот, Медат Куртовски на последниот ден од оваа учебна година...

повеке

Оддржана третата седница на Со...

Dec 15, 2017 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше ја оддржа својата 3 седница со која...

повеке
Download mp3