The construction of bike trai...

Sep 16, 2021 by

The construction of  bike trails continues. Yesterday, on 15.09.2021 our project team members and representative  from the...

повеке

Прекугранично возење велосипед...

Sep 2, 2021 by

Денес 2.09.2021 се работи со полна пареа во Жарноска Голема Планина, Дешат,...

повеке

Cross-border biking Project: N...

Aug 9, 2021 by

Денес, во рамките на проектот ” Авантуристички туризам на повисоко...

повеке

CROSS-BORDER BIKING

Aug 5, 2021 by

CROSS-BORDER BIKING NEXT LEVEL ADVENTURE TOURISM IN MAVROVO-ROSTUSHE DIBRA Авантуристички...

повеке

Фирмата “Фортеса” ...

Jun 10, 2021 by

Фирмата “Фортеса” продолжува со  градежните активности на...

повеке

Работен состанок на Градоначал...

May 27, 2021 by

Работен состанок на Градоначалникот Медат Куртовски со претставници од...

повеке
Download mp3