Tender for Creation of Visitor...

Mar 30, 2021 by

Општина Маврово и Ростуше го отвора овој повик за учество на тендер...

повеке

Годишни извештаи...

Jan 29, 2020 by

За период 2020 – Верзија 1...

повеке

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ...

Jan 21, 2019 by

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО 2019 ГОДИНА НА ОПШТИНА МАВРОВО И...

повеке

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ...

Oct 25, 2018 by

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО 2018 ГОДИНА НА ОПШТИНА МАВРОВО И РОСТУШЕ...

повеке
Download mp3