Градоначалникот на Нашата Општ...

Jun 25, 2018 by

Градоначалникот на Нашата Општина Медат Куртовски присуствуваше на...

повеке

Информации од јавен карактер в...

Nov 8, 2017 by

Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен...

повеке

проширен приодот до бигорски...

Aug 14, 2014 by

Приодот кон Бигорскиот манастир од магистралниот патен правец Маврови...

повеке

Бајрам Шериф Мубарек Олсун...

Jul 28, 2014 by

Почитувани Дозволете ми во Мое лично име и во името на Советот на Општина...

повеке

два пара на галичката свадба...

Jul 7, 2014 by

Само неколку денови не делат од Четириесет и првата по ред Галичка свадба...

повеке
Download mp3